lauantai 31. tammikuuta 2009

Tervehenkinen perjantai

Viikonlopputohinoissa lähdettiin matkaan paikalliselle ostarille, josta löytyikin ikävä yllätys - kaljakauppa oli kiinni. Vielä ei oikein ymmärretty syy-yhteyttä, mutta kovasti selittivät portilla, että perjantaina kauppa on kiinni. Hieman ihmetytti se, että edellisellä viikolla hyvin oli saanut perjantaina samaisesta kaupasta kaljaa.

Noh, siitä sitten lähdimme ravintolaan pohtien, että josko siellä saisi juotavaa perjantai-iltaiseen janoon. Tai siis työkaverit halusivat, itse olin valmis jättämään juomisen, kun on noita jänskiä pillereitä, joista saattaisi tulla hämmentäviä sivuvaikutuksia.

Ravintolan ovella oli sitten kyltti, että dry day. Oli siis Gandhin synttärit ja sen kunniaksi kaljahanat pidettiin kiinni. Työkavereille kuitenkin voi antaa suurta krediittiä siitä, että he kyllä yrittivät käyttää kaikki keinot alkoholipitoisen juoman hankkimiseksi. Valitettavasti mikään ei onnistunut ja siinä meni sen verran pitkään, ettei bilettämäänkään oikein jaksanut lähteä. Tämä siis sen vuoksi, että kello oli jo varttia vaille yksitoista. Paikallisen osavaltion lakien mukaan baarit sulkeutuvat siis kahdeltatoista, joten kauhea säätö tunnin joraamista varten tuntui hieman turhalta. Näin ollen tämä perjantai oli harvinaisen tervehenkinen. Yleinen fiilis itselläni oli kuitenkin varsin hyvä ja leppoisa, alan oikeasti uskoa noiden värikkäiden pillereiden tarjoamaan pelastukseen tästä pöpöstä. Google vielä paljasti, että veikein tableteista oli ripuliin tarkoitettu antibiootti, joten varsin turvallisin mielin mennään kohti parempaa huomista.

1 kommentti:

simran kirjoitti...

http://www.ishanya.com/
Me kävimme Ishanyassa viime huhtikuussa ja silloin siellä oli vasta tosi vähän liikkeitä.
Ishanya helpottaa esim. niiden punekarien (punelaisten) elämää, jotka sisustavat ja remontoivat joissakin tapauksissa koko talonsa kerralla uusiksi ja ovat "joutuneet" shoppailemaan ulkomailla laivakontillisen verran tavaraa kerralla.
Se on tosiasia, että varallisuuserot OVAT suuria Intiassa.