torstai 29. tammikuuta 2009

Arjen etsiminen, vol 2.

Vettä, limua ja kivennäisvettä. Viimeiset päivät onkin sitten vierähtänyt juodessa, juodessa ja juodessa. Väsytysstrategia vatsapöpön lannistamiseksi on alkanut. Jos sekään ei auta, niin huomenna varmaan kyllästyn ja alan syömään ripuliin tarkoitettuja antibiootteja. Tänään oli kuitenkin taas parempi päivä, ainakin virkeystilan puolesta. Vatsa ei myöskään protestoinut ihan niin paljon illalla ahdettua riisiä kanalla, joten ehkä toivoa vielä on paranemisesta.

Ilmeisesti myös konttorilla käy lääkäri jokusen kerran viikossa (ilmeisesti ainakin huomenna), niin apua vaivoihin olisi helppo saada sitten kun sitä tarvitsee. Konttorin lääkärille on pienempi kynnys mennä, kuin ihmettelemään paikallisen tohtorin työskentelytapoja. Se toimiikin siis hyvänä backup-planina, mikäli olo vaikuttaa huonolta.

Huomenna olisi muutenkin suunnitelmissa käydä salilla, pitkästä aikaa. Jos vatsa on siis herätessä kohtuullisessa kunnossa. Normaalisti kuitenkin liikun aika paljon ja täällä se on taas jäänyt vähän vähemmälle. Siitäkin vatsa voi olla vähän ihmeissään. Kovaa urheilua kyllä ajattelin vielä vähän vältellä, mutta jos sitä vaikka hieman jotain pystyisi tekemään, edes hieman venyttelyä.

ps. pahoittelen, ettei kortteja ole yhäkään tullut lähetettyä. En vain ole vielä onnistunut löytämään yhtään Intiasta olevaa turistikorttia (olen kyllä löytänyt yhden kaupan, josta löytyy öh - jenkkionnittelukortteja). Viikonlopulla olisi kuitenkin tarkoitus shoppailla ainakin hieman, joten ehkä minua lykästää silloin paremmin ja onnistun löytämään sopivan pinkan lähetettäviä kortteja.

2 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi sua :(! Toivottavasti olo helpottuu pian :)!

zitrone kirjoitti...

Juu, näin päivän kokemuksella alkaa tuntua, että kyllä tämä tästä.