perjantai 30. tammikuuta 2009

Elossa ollaan

Pillerit olivat jänskiä, mutta ainakin vielä olen elossa. Oli mukava yllätys, kun kerrankin nukkui viidestä seiskaan sen sijaan että olisi rampannut sängyn ja vessan väliä. Töissäkin oli hämmentävää, kun oli suhteellisen pirteä olo. Jopa niin pirteä, että pojat naureskelivat sille, että mitä piristeitä olen onnistunut naamaani vetämään. Ja mistä sitä tietää vaikka olisikin. Ainoa, mitä oikeasti lääkkeistä tiedän on nappien värit. Yksi niistä on perusripuliin, toinen on kanssa käsittääkseni jokin näitä vatsan toimintoja edistävä ja yhdestä minulla ei ole mitään käsitystä. Kuuria on enää kaksi päivää jäljellä ja jos näin hyvään kuntoon vatsa jää kuurin päätyttyäkin, niin olen kyllä tosi tyytyväinen.

Näin ollen elämä jatkuu, vaikka pieniä vastoinkäymisiä matkalle osuikin. Viikonloppusuunnittelut vahvasti käynnissä ja kohta lähdetään syömään ravintolaan, jossa on joku barbeque-festival tms. Viikonloppuna olisi tarkoituksena mennä hieman taas shoppailemaan lauantaina ja ehkä vaeltamaan johonkin kivojen näköalojen pariin sunnuntaina. Saa nähdä, miten käy. Joka tapauksessa, nyt pitäisi mennä, hyvää viikonloppua lukijoillekin!

5 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Kiva kuulla, että henki jäi :) Kivaa viikonloppua!

zitrone kirjoitti...

Oli kyllä aika veikeä olo, kun napsi pillereitä, joiden tarkoituksesta ei ollut mitään takeita. Toisaata olo alkoi olla niin huono, että mikä tahansa olisi varmaan tuonnut suunnan parempaan.

simran kirjoitti...

Hyvä kuulla, että voit jo paremmin!
Onko Barbeque Nation tuttu paikka? Se ei ollut vielä valmis meidän viime kevään matkan aikana, mutta tänä keväänä olisi tarkoitus testata.

Liisa kirjoitti...

Toivottavasti olo pysyy hyvänä jatkossakin :). On toi kyllä aika jännä syödä jotain pillereitä kun ei ite tiedä mitä niissä on. No, maassa maan tavalla! Ja hei hauskaa vkoloppua:) (itellä se menee taas vaihteeksi töissä...)

zitrone kirjoitti...

En ollut kuullutkaan bbq nationista, pitääpä alkaa ihmettelemään, että missä se olisi. :D

Ja maassa maan tavalla toki lääkkeitten kanssa, itselläni oli niin hirveä olo, että olisin voinut syödä vaikka jotain lääkärin määräämiä pupunpapanoita, jos se olisi parantanut ongelmani. :D Mutta on se jotenkin luksusta kun on ollut kaksi aamua ilman kaksituntista vessassa ramppaamista. Se nimittäin söi ihmistä pahemman kerran.