torstai 22. tammikuuta 2009

Arkea etsimässä

Tänään löytyi vielä yksi uusi ravintola, jossa emme olleet vielä käyneet. Se oli sinänsä jotenkin korni, jenkkien klassikot pauhasi täysillä. Ruoka oli periaatteessa hyvää, mutta oma ruokarajoittuneisuuteni vaivasi jälleen. Vatsa oli kyllä rauhoittunut, mutta kroppa taisteli muuten sen verran paljon vastaan, että oli vedettävä allergiatabu kesken ruokailun ja lopettaa ruokailu siihen. Sydän pompotti hetkisen ja posket punehtuivat, mutta loppupeleissä kaikki meni varsin hyvin. Oli kyllä hyvä muistutus mausteiden vaaroista.

Ensimmäinen viikko on kohta takana ja silti on elämä pienessä vaihetilassa. Joogaahan halusin täällä kokeilla, mutta yhtäkään tuntia ei ole vielä löytynyt. Kävimme tarkastelemassa paikallisen kuntokompleksin, joka tarjosi kyllä naisille joogatunteja - joka aamu kello 10. Ei kauheasti lämmittänyt, sillä aika on minulle mahdoton. Lisäksi se oli varsin kallis länkkäreille, joten pistää vähän miettimään, että mitä urheilua voisi keksiä. Ehkä noita joogatunteja löytyisi vielä jostain muualtakin, pitää varmaan alkaa katsoa ympärilleen.

Tuleva viikonloppu on pitkä, täällä on jokin paikallinen juhlapäivä (republic day tms) maanantaina, joten luultavasti olemme lähdössä johonkin rannalle, nimittäin paikallisten suosittelemaan Alibaugiin. Matkalla on myös jotkin kuuluisat luolat, jotka varmaan tullaan tsekkaamaan siinä sivussa. Saa nähdä miten matka toteutuu, pitää kertoa siitä sitten tarkemmin, kun päästään viikonlopputunnelmiin. Noh, huomenna on duunissa vapaan pukeutumisen päivä, saa nähdä miltä töissä näyttää ja mitkä fiilikset on viikonlopun käynnistyessä.

Ei kommentteja: