maanantai 19. tammikuuta 2009

Ensimmäinen työpäivä

Ensin päivän pieniin, mutta elämän kannalta suuriin saavutuksiin: löysin tänään vessan valokatkaisijan. Enää tarvitsisi keksiä, miten saadaan lämmintä vettä, niin avot, kummasti elämä taas piristyy tässä 30-asteisessa asumistossa.

Ensimmäinen työpäivä takana, aika väsynyt olo. Päivä venähti pitkäksi ja aikataulut venyivät. Varsinaisesti aloittaminen oli ihmeellistä palloilua, näin suomalaisesta näkökulmasta katsoen. Itseni esittelyä lukuunottamatta minun ei juuri tarvinnut puhua, mikä oli jotenkin helpottavaa. Aikaero vielä vaivasi ja jotenkin paikallisiin tapoihin ei ollut tottunut niin, että osaisi olla luonteva. Huomenna onkin sitten kiirastuli, kun pitäisi puhua lähes koko päivä putkeen. Jos se menee hyvin, niin eiköhän nämä asiat ala pikkuhiljaa lutviutumaan. Jos ei, niin pitää pohtia vaihtoehtoja, joilla asiat saadaan pelittämään.

Nälkä on taas kova, viiden minuutin päästä pitäisi käydä tsekkaamassa tämän pikku hienostuneen minikaupungin ainoa ravintola. Toivottavasti ruoka on hyvää ja sitä on paljon, muuten pitää alkaa keksiä, miten täällä pysyy hengissä. Kuvia lupailen lähiaikoina, nyt on hieman liian kiire. Lisäksi illalla tulee varsin nopeasti pimeä, joten tarvitsen luultavasti viikonlopun, että nykyisen kämpän saan tallennettua kameran muistiin.

Ei kommentteja: