keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Kaivattuja kuvia Intiasta

Vielä täytyy odottaa kämpän kuvien kanssa, sen verran hämärää on jo kotiintullessa, että kunnon kuvia ei oikein saa - ei edes sisältä, koska täällä sisällä on tuota valoa vähän heikonlaisesti. Muutaman kuvan sentään räpsin tänne siirryttäessä erilaisten kulkuvälineiden ikkunoista, joten ehkä se tyydyttää tuota ensimmäistä tiedonnälkää.






Että tällaista tällä kertaa. Kyllä mä joskus laitan jotain itse koettuakin. Muutakin kuin ohikiitävän bussin tai auton ikkunasta. (Sen lentokonekuvan kyllä otin ihan koneesta noustessa).

1 kommentti:

simran kirjoitti...

Enää tarvitsisi keksiä, miten saadaan lämmintä vettä, niin avot, kummasti elämä taas piristyy tässä 30-asteisessa asumistossa.

Onko kylpyhuoneesi ovenpielessä paljon katkaisijoita, joissa yhdessä on mahdollisesti oranssi "valomerkki". Yleensä lämminvesiboileri laitetaan lämpiämään siitä. Boileriin pitäisi syttyä myös oranssi merkkivalo, kun vesi lämpiää.

Tuo lentokenttäkäyttäytyminen, että ruumaan menevät matkalaukut läpivalaistaan ja merkitään litteällä muovivyötteellä ihan ensimmäiseksi on yleinen käytäntö kaikilla Intian kentillä.