keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Upeita pukuja auringon loisteessa

Sari, tuo Intian lahja naisille. Viehkeä, ja hurmaava vaatekappale, varsinkin loistaessaan auringon säteiden valossa tai hulmuten tuulen mukana mopon pakkarilla. Peittäen paljon syvälle sisäänsä, mutta kertoen silti käyttäjästään niin paljon. Harvassa on naiset, jotka eivät pukeutuisi sariin. Työpaikallakin valtaosa naisista pukeutuu päivittäin sariin. Välillä yhdistelmät voivat olla erikoisiakin, länsimaalaisia vaatteita ja sarin osia. Silti päivittäin näkyy niin monta mekkoa, joista ei voi olla muuta kuin kateellinen sen omistajalleen.






Sarien määrä näkyy myös siinä, että perinteisiä naisten vaatekauppoja on paljon vähemmän, kuin mihin on tottunut länsimaissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, etten oikein ole ostanut vaatteita, vaikka ehkä sille olisi tarvetta, sen verran pitkään täällä tulee oleskeltua. Kuitenkin on niin paljon koettavaa ja nähtävää, joten oma pukeutuminen ei jostain syystä ole aivan siellä prioriteettien korkeimmassa päässä. Hieman kyllä himottaisi ostaa yksi sari, mutta saa nähdä onko siinä mitään järkeä. Ehkä siinä vaiheessa, jos liikkuu täällä yksinään ja saa siitä turvallisuuden tunnetta. Tai sitten muuten vain haluaa pienen palan Intiaa vaatekaappiin muistuttamaan tästä mahtavasta reissusta niin erilaiseen maailmaan. Lopuksi vielä yksi paikallinen hitti, jota soitetaan täällä joka paikassa, eli kyseessä on Maahi ja joku leffabiisi:

2 kommenttia:

simran kirjoitti...

Tuo kakkoskuvassa oleva salwar kameez on huomattavasti helppokäyttöisempi kuin sari.

Anna kirjoitti...

Olen samaa mielta Simranin kanssa, Salwar kameez on tosi kateva asu, mukava paalla kuumalla ilmalla ja matkustaessa nappara, koska se on sopiva joka tilanteeseen... kannattaa kokeilla!