sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Syksyn tunnelmia

Kuulas ja raikas ilma. Kosteus, joka tiivistyy parvekkeen ikkunalaseihin. Auringonsäteet, jotka vielä vähän lämmittävät, edes hetkellisesti. Kynttilät, joita on kiva sytytellä parvekkeen pimeyteen. Kukkaset, jotka vielä jaksavat sinnitellä viileitä öitä vastaan. Lämmin peitto, johon voi käpertyä ja suihkun kuumat pisarat, jotka piristävät viileää ihoa. Hetkelliset vilunväristykset bussipysäkeillä, kun on taas onnistunut myöhästymään jostain bussista sillä parilla ratkaisevalla minuutilla. Syksyn merkit, joita ei osaa olla huomaamatta, vaikka kuinka tahtoisi.

Syksy on monesti ollut aikaa uuden ja sielukkaan. Pitkät tunnelmalliset hetket punkkupullon ääressä, kun on hyvässä seurassa pohtinut maailman syviä syntyjä. Hetki aikaa rauhoittua, kun kesällä vain huiteli läpi maita ja mantuja. Samalla uuden aloittamisesta saa aina sen pienen kipinän, joka tuo voimia tulevalle vuodelle. Voi tutustua uusiin ihmisiin, asioihin tai hankkia uusia taitoja. Kesän paahteen jälkeen myös sisätiloissa on kiva oleskella leffassa, museoissa tai muissa esityksissä. Ympäristö myös värittyy keltaisista ja punaisista lehdistä ja viileinä päivinä routa peittää maan.

Syksyllä musiikkikin helposti vaihtuu soittimessa rokimpaan, kuten esimerkiksi Kenttiin ja Poets of the Falliin. Koska kummaltakaan ei ole valitettavasti tullut viime aikoina levyä ulos, joudutte tyytymään uuteen versioon Poets of the Fallin syksyisestä ja tunnelmallisesta biisistä, eli kyseessä on Carnival of Rust:

2 kommenttia:

Simo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Simo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.