maanantai 7. syyskuuta 2009

Murheellisten leffojen maa

Jostain syystä ei tämän vuoden Rakkautta ja anarkiaa iske. Raatorehellisyys, surulliset ihmiskohtalot ja elämän julmuus - toki on hienoa, että nämä ovat saaneet kanavan, jossa kiinnostuneet voivat niihin tutustua. En minäkään halua upota pelkkään pumpuliin tai piilotella vaaleanpunaisten silmälasien takana. Silti viime aikoina on tuntunut sitä raatorehellisyyttä joka tuutista, joten olisi kiva kuulla ihan vaikka niistä tavallisista tarinoista, joissa päänäyttelijöillä menee hyvin, mutta elämä on täynnä jännittäviä kommervenkkejä.

Haluaisin nyt vain rentoutua leffassa. Tätä mielentilaa vasten pohdittuna tämän vuoden Rakkautta & Anarkiaa festivaali tuntuu hieman haasteelliselta. Näin ollen päädyn selaamaan sivuja toisensa jälkeen etsien leffoja, joita viitsisi katsoa. Miyazakin Ponyo rantakallioilla kuuluu toki ohjelmaan, mutta muiden vaihtoehtojen kanssa tekee tiukkaa. The Cove kuulosti myös sellaiselta, että viitsisin sen käydä katsomassa. Myös New York City Girls tai Please, Please Me voisivat toki olla näkemisen arvoisia, mikäli leffaan käy tutustumassa riemullisessa tyttöporukassa. Tämä on todella vähän, sillä monesti olen kovasti joutunut tasapainoilemaan sen kanssa, mihin aika aina riittääkään.

Kysymys R&A kävijöille: Oletteko onnistuneet bongaamaan mielenkiintoisia leffoja, jotka olen vain onnistunut missaamaan? Ideoita otetaan avosylin vastaan.

Ei kommentteja: