keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Intialaiseksi filmitähdeksi?

Heh, Mumbain reissulla sattui jotain koomistakin kierrellessäni Mumbain pieniä kujia. Toki sieltä matkamyymälöiden keskeltä pomppii yksi sun toinenkin intialainen mainostamaan omaa pientä hienoa kauppaansa, josta saisi niitä parhaita matkamuistoja, juuri nyt, ärsyttävyyteen asti.

Törmäsin paikalliseen länsimaalaisscouttiin, joka keräsi kontakteja leffoja varten. Kovasti oli ehdottelemassa, että siihen ja tähän leffaan tarvittaisiin bilettäjiä. Bollywood kun on Intian elokuvataiteen keskus ja sieltä löytyisi hommaa yhden sun toisenkin elokuvan taustaihmisenä. Asia, joka on sen verran yleinen, että matkaoppaatkin mainostavat, että sieltä saattaa löytyä polku tähtiin, tai ainakin tähtien juurelle. Näin ollen pistin asian harkintaan, sillä olisihan se jotain, jos on ollut mukana ihan oikeassa jopa miljoonalevikkisessä elokuvassa. Voisi kertoa lapsenlapsille siitä hetkestä, kun käsi vilahti suuren tähden taustalla ja kuinka eksoottista olisikin olla filmitähti vieraassa maassa - ainoana miinuksena ehkä tosin, että täällä leffoja tulee niin usein, että oma esiintyminen kerää yhtä paljon huomiota, kuin yhden hyttysen ininä suuressa laumassa juhannusyönä.

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Täällä kotomaassa se olisikin suuri juttu kun tietää että joku olisi esiintynyt jossain elokuvassa... varsinkin jossain ulkomaalaisessa elokuvassa.

simran kirjoitti...

Olisi varmaan ihan mielenkiintoinen kokemus nähdä miten homma toimii.

Ainakin kaksi edesmenneen Intia-yhteisömme jäsentä on ollut mukana BW-kuvauksissa:
http://bollywoodista.blogspot.com/2009/03/valokuvia-kankin-kuvauksista.html

http://picasaweb.google.com/merja.haapalainen/PaivaBollywoodKuvauksissa#

Tälläisia myös löysin:
http://www.eeroeloranta.com/intia/2004/10/sunnuntai-10.html

http://ykslisaa.blogit.fi/jaipur-ja-bollywood-paketissa/

Tiina kirjoitti...

Mukavaa että jaksoit etsiä tietoa. Tuo vaikuttaa todella mielenkiintoiselta kokemukselta... jos vain olisi aikaa odottaa. ;)

zitrone kirjoitti...

Noo, katsotaan nyt, että tuleeko tuosta mitään omien aikataulujeni takia... Oisihan se toki varsin intialainen kokemus. :)