lauantai 16. toukokuuta 2009

Lähtöaulassa irkaten ja blogaten

Helsinki-Vantaan lentoasemalta löytyi ilmainen netti, joten en voinut vastustaa kiusausta. Olo on kuin tulisi marsista, jotenkin parin viime päivän riekkuminen on tehnyt tehtävänsä. Koneessa luultavasti ei ole ongelmia nukahtaa. Japanilaisilla näkyy hengityssuojaimia, he taitavat pelätä sikainfluenssaa.

Elämä voittaa. Olisihan se mielenkiintoista tällä kerralla tutustua Intiaan, kieleen ja kulttuuriin. Lentoasemalta mukaan nappasin vielä puolen litran muovipullon jallua, sitä voi sitten yksin ryystää teen kanssa. Vaihtoehtoisesti järjestän bileet intialaisille, jotka ehkä voivat tutustua näihin pohjoisen kummiin tapoihin. Karkkia on mukana varmaan kaksi kiloa, ruokaa suunnilleen kilo. Ruokaa lähinnä on proteiinijauhe (intialainen jauhe maistui niiiin kammottavalta, enkä usko, että muuten saa tarpeeksi proteiinia kehoon), hapankorput (kaksi isoa pakettia, joilla pääsee pitkälle) sekä jotain välipalakeksejä, joista saa kanssa tuota kuitua. Maitohappobakteereja ja pussikeittoa unohtamatta. Tällä kertaa olen valmistautunut., eikä mikään voi estää minua. Muutenkin ostin kaikkea hömppää lentokentältä, jotka muistuttavat Suomesta. Ettei tulisi aika niin kurjaksi ja pitkäksi. Puoli matkalaukullista on lehtiä ja kirjoja, vaatteita en jaksanut pakata mukaan paljoakaan.

Sen verran pikainen lähtö oli takana, että tajusin unohtaneeni mm. yöpuvun. Pitää sitten kehitellä jotain soveltavaa ensimmäisenä iltana. Tarkemmin ajateltuna olen kyllä saattanut tehdä tuplaunohduksen, sillä jätin joitain vaatteita Intiaan, joten sieltä voi löytyä ainakin jotain, jolla soveltaa. Ei se ole niin justiinsa. Nyt kuitenkin tuli kuulutus koneeseen, joten seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten Intiasta.

Ei kommentteja: