torstai 12. maaliskuuta 2009

Ulkoistettuna

Sairaana olen jumittanut nyt koko alkuviikon ja tämän päivän kotona, omalla sängylläni. Välillä nukkuen, välillä torkkuen tai tuijottaen, mitä televisio voi tarjota. Käytännössä neljä-viisi kanavaa on sellaisia, että niitä yhtään jaksaa katsoa, animal planet, discovery, star movies ja hbo, sekä lisäksi yksi hindinkielinen musakanava. Näin ollen tarjonta alkaa pikkuhiljaa kypsyttää, vaikka uni korjaakin ajoittain mukaansa, joten kokonaisia leffoja/sarjoja en kauhean pitkäjänteisesti ole onnistunut seuraamaan.

Yksi poikkeus kuitenkin on. Leffa nimeltä Outsourced on varsin hilpeä ja koskettava pläjäys aiheesta, joka on tällä hetkellä varsin läheinen. Siinä työpaikastaan ulos saneerattu mies lähtee Intiaan etsimään niitä töitä, jotka ulkoistettiin kauas pois. Samalla on pientä yhteentörmäystä Intian kulttuurin ja ihmisten kanssa. Tunnelmaltaan outsourced menee vähän samaan kastiin mm. sidewaysin ja muiden vastaavien, leppoisten ajankulkuleffojen kanssa ja on varmasti rattoisa illanviete. Huumoriakaan ei ole kokonaan unohdettu.

Kokonaan en tätä leffaakaan ole nähnyt (siitäkään huolimatta, että se on kahtena peräkkäisenä päivänä tullut tv:stä), mutta ainakin niiden pätkien perusteella, jotka siitä näin, se kuuluu ehdottomasti katsottavien joukkoon, kun tulen täältä takaisin. Ellei sitten tule vielä yhtä ylimääräistä uusintaa jonain sellaisena aikana, kun eksyn taas tv:n ääreen.

Ei kommentteja: