maanantai 6. heinäkuuta 2009

Kotimatkaa kohden

Kotiin käy polku taas. Olo on haikea, Singaporessa olisi ollut vielä niin paljon näkemistä ja kokemista. Viimeiseen päivään mahtui Sentosa akvaarioineen, Raffles Singapore Slingeineen sekä yöllinen safari. Lisäksi piipahdin vielä kerran pääostoskadulla Orchad Roadilla. Kerrankin pysyin kovana, enkä ostanut mitään.

Sade yllätti taas, mutta niin yllätti aurinkokin. Olkapäät hieman kärähtivät, joten oikeastaan oli hyvä, että rantakamat jäivät majapaikkaan. Olisivat vaan kärähtäneet pahemmin, kun nyt iho onneksi punertaa vain aavistuksen verran. Päädyin siis vain tallustelemaan varpaat meressä. Outoa ajatella, että edessä on paluu Suomeen, eikä seuraavaa matkaa ole ainakaan vielä tiedossa.

Haaveissa siintää seuraava matka, jotenkin huvittaisi käydä tutustumassa Hong Kongin ihmeisiin, kun se on myös tällainen Singaporen tapainen kaupunkimetropoli. Kaupan keskus, jossa luultavasti sattuu ja tapahtuu. Kiinalaisvaikutteet, jotka näkyisivät vielä vahvemmin katukuvassa. Saattaa kuitenkin kestää vielä hetkisen verran, ennen kuin on mahdollista pitää sen verran lomaa, että voisi ottaa irtioton Aasian ihmeisiin. Kunhan pääsisi nyt ensin kotiin purkamaan kamat, järjestelemään kuvat ja ihmettelemään, että mitä mieltä kroppa on kesäisistä salaateista, kalaruoista ja tummemmasta leivästä. Ylihuomenna siis olen jo Suomessa, huomenna kiertelen taas Delhiä ja istun koneessa aivan liian monta tuntia.

1 kommentti:

Liisa kirjoitti...

Jee! Kiva kun tuut takas :)!