tiistai 28. heinäkuuta 2009

Jos lintu olisin ja korkealle mä pääsisin

Jokin salainen halu pienellä ihmisellä on päästä uusissa paikoissa aina korkealle ihmettelemään, mitä sieltä näkyykään. Singaporessa tämän kaipuun täyttäminen ei ollut niin helppoa, koska korkeimmasta rakennuksesta löytyvä baari sattui olemaan juuri silloin kisojen vuoksi kiinni, kun olisin sinne eniten halunnut. Tämän johdosta tyytyminen oli köysirataan, jolla matkasin meren yllä Sentosaan, eli eteläiseen viihdykesaareen.

Kasinon rakentaminen kovasti käynnissä:

Singaporen kaupunkiprofiili:

Satamaa:
Oi, tuo merikin on niin vihreä, että tekisi mieli mennä pulahtamaan. Ehkä sitä jossain vaiheessa uskaltaisi Suomessa mennä heittämään talviturkin pois - tänä vuonna se on ymmärrettävistä syistä vähän viivästynyt.

2 kommenttia:

Simo kirjoitti...

Korkeista rakennuksista puheen ollen, eräs tuttuni harrasti/harrastaa pilvenpiirtäjiä. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että hän kuvasi pilvenpiirtäjiä, mittasi niiden korkeuksia ja lähetti tiedot skyscrapers.com:iin - esimerkiksi Hervannan kuuluista Mikontalo on siellä hänen ansiostaan.

Saitin nykyinen versio (emporis.com) sisältää myös kaapeliradan kuvia, valitettavasti kuvat on vesileimattu.

http://www.emporis.com/application/?nav=building&lng=3&id=harbourfronttower2-singapore-singapore

zitrone kirjoitti...

Uu. Kaapeliradasta oli kyllä vaikea ottaa kuvia, kun jostain syystä ikkunat olivat pilattu lähes läpikuvauskelvottomiksi.