sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Höyheniä kerrakseen

Olen yhäkin auttamattoman laiska. Lupasin itselleni, että heti lomalla kokoan kuvat tänne nähtäväksi, mutta olen vain huidellut onnellisena kaupungin menoissa ja blogi on jäänyt odottamaan hiljaisuudessaan. Hiljaiselon rikkoo nyt kuvat Singaporen lintupuistosta, jotka ehdin valmistella blogia varten. Nettiyhteys jätti kuitenkin toivomisen varaa, joten nämä jäivät odottamaan koneen syövereihin.

Jurong Bird Parkissa oli siis huima määrä erinäköisiä ja -kokoisia lintuja. Välillä joutui näitä otuksia ihmettelemään kaltereiden takaa, välillä taas sai itsekin olla aitojen sisäpuolella. Erilaisia papukaijoja oli hurjasti. Muutama niistä oli vielä ihan tosi seurallinen, selkeästi huomasi, että viihtyivät, kun ihminen kävi kurkistelemassa aidan takana. Papukaijat olivat juuri ehkä sen vuoksi aitojen takana, sillä ainakin muutama yksilö olisi käytöksensä puolesta halunnut mukaani kotia.


Afrikkalaisten lintujen iso häkki, vapaana sai kävellä ja varsinaisia ihmeellisyyksiä pääsi bongaamaan. Linnut kipittivät siellä lehdistöjen keskellä, eikä minulla ole mitään käsitystä, mitä olisi vielä oikein etsimällä saattanut löytää. Tässä kuitenkin pari ihmeellisintä lintua.


Lopuksi vielä ennen akun loppumista kävin tutustumassa näihin erikoisiin eläimiin perhoshäkissä. Ilmeisesti nämä eivät syö perhosia, eivätkä välitä hulluista ihmisistä, jotka kovasti yrittävät tehdä heistä linssiluteita. Vielä ei ollut hermo mennyt näihin hulluihin turistipaparazzeihin, vaan vielä jaksoi poseerata.

Näiden kuvien johdosta voisin siirtyä kohta höyhensaarille uneksimaan, mitä kaikkia elämän tulevista viidakoista löytyykään.

Ei kommentteja: