lauantai 13. maaliskuuta 2010

Aurinkoisessa kämpässä

Keväinen aurinko tulvii ikkunasta sisään ja täyttää maailman valolla ja kirkkaudella. Pitkät synkät päivät ovat ohitse ja yhtäkkiä elo on taas niin energistä, vaikka takana olisikin huonosti nukuttu yö.

Hymyhuulilla lasken päiviä ensi viikon maanantaihin, silloin taas suuntana on itä. Pölyjen puhdistamista, kun taas vaihteeksi olen vain käynyt kotona kääntymässä. Tuntuu ihanalta taas saada keväinen puhdas kämppä, kun on viikon viettänyt hyppien eteisessä olleen rinkan, monolaukun ja muiden laukkujen ylitse. Rinkka tosin menee vain hetkeksi hyllylle piiloon, ensi viikonloppuna taidan taas kaivaa sen esiin ja täyttää keväisillä vaatteilla matkan teeman mukaisesti. Hong Kongissa päivälämpötilat ovat jo 19-25 asteen luokkaa, joten viittä kerrosta vaatteita on turhaan mukaan pakata.

Jännitystä ei vielä varsinaisesti ole. Jossain vaiheessa pitäisi varmaan vaihtaa vähän paikallista valuuttaa. Voisi ottaa selvää Kiinan viisumista, jos haluaa käydä myös Hong Kongin ja Macaon ulkopuolella. Ehdottomasti pitäisi käydä ostamassa keskiviikkona ilmestyvä Poets of the Fallin cd, ladata se mp3:seksi ja viedä mp3-soittimeen matkaa varten. Valmistautua henkisesti uuteen kulttuuriin ja kiertelyyn.

Keväinen sää luo oivan tunnelman nostattavien laulujen kuunteluun. Seuraava biisi onkin nyt ahkerasti soinut spotifyssä:

Rajaton - Nouse lauluni


Ei kommentteja: