sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Musiikkikuulumisia

Massive Attack oli pienimuotoinen pettymys. Noin 15 lempparikappaleestani bändi soitti kaksi, joten oma makuni ei ihan mennyt yhteen esittäjien tämänhetkisen maun kanssa. Toki saatiin kuulla lukuisia kappaleita puolen vuoden päästä ilmestyvältä albumilta. Ne eivät minua ainakaan vielä vakuuttaneet, mutta toisaalta Massive Attack on vähän sellaista musaa, joka paranee kuuntelemalla. On toki silti kiva, että heiltä on tulossa ulos uutta materiaalia.

Hesari mainosti Massive Attackin esiintyneen keski-ikäsille. Omassa silmässäni oli ehkä jotain vikaa, sillä ainakin kentällä tuntui olevan itseni ikäistä + hieman nuorempaa porukkaa paikalla. Keski-ikäisiä ei juuri näkynyt muualla kuin lehtereillä. Yksi vaihtoehto eri näkemykseen Hesarin toimittajan kanssa on tietysti se, ikääntyminen on käynyt hyvin pikaisesti yhdessä yössä tai vaihtoehtoisesti kiellän sisäisesti nuoruuteni vetreimpien vuosien menneen jo ohi.

Philomela laulaa tänään Oslossa. Jos on kiinnostunut seuraamaan ns. kuorojen euroviisuja, on kilpailu nähtävissä täältä. Olen myös seurannut Philomelan taivalta yle areenasta, jossa voi katsoa Suomen paras kuoro-kisan viime viikon jakson netistä. Se on jostain syystä erittäin hyvä ratkaisu, sillä a) en ole yleensä lauantai-iltaisin kovinkaan ahkerasti kotona ja b) en yhäkään omista televisiota.

Ei kommentteja: