lauantai 28. marraskuuta 2009

Joulumyyjäisten tiimellys

Hopsan, sängyn pohjalta pääsee taas ylös ja iskukunnossa ihmettelee kaupungin menoa ja meininkiä. Pikkujouluaika on tullut ja baarit taas kuhisevat ihmisiä, jotka ovat viettäneet pitkän vuoden ahertaen suurempia omia tai firman tavoitteita eteenpäin. Ihmisiä, jotka kerrankin löystävät sitä kravattia ja pipoa - tai ainakin yrittävät.
Pikkujouluajan lisäksi nyt on alkamassa joulumyyjäisten aika. Ensimmäisenä on Taikin opiskelijayhdistyksen Tokyon joulumyyjäiset, jotka ovat jo tänä viikonloppuna. Sieltä on aina ajoittain tarttunut joululahjoja läheisille, joten suosittelen lämpimästi! Tänään en ainakaan itse vielä ehdi, mutta ehkä huomenna sitten.
Näiden lisäksi on perinteisesti itsenäisyyspäivän tienoilla naistenmessut, joissa käsityöläiset tuovat käsitöitään myyntiin. Mahdollista on nähdä uskomattomia käden saavutuksia, ihmeellisiä ideoita ja hyvää jouluista meininkiä. Näiden lisäksi on turha unohtaa Wanhan joulumyyjäisiä ja Espan kojuja. Niistä tulee vaan niin hyvä joulufiilis. Nyt kuitenkin pikkujoulukiireet vievät tämän tytön pois koneelta, joten huomiseen!

Ei kommentteja: