sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Viikonloppu Helsingissä

Kuvat antavat yhäkin odottaa itseään. Tämä viikonloppu on mennyt ihmetellessä, mitä Helsingillä on taas tarjottavanaan. Pääsiäisenä ajattelin kuitenkin rentoutua ja järkätä puuttuvat kuvat ja saatte sitten nauttia kuvallisesta annista.

Viikonloppuna tuli taas tarkastettua erilaisia ravintoloita ja baareja näin Helsingissä. Pitkän tauon jälkeen oli kiva tutustua uusiin paikkoihin ja käydä tarkastamassa vanhat tutut. Hauskasti monien ravintoloiden tai baarien nimet viittasivat myös maailman kaupunkeihin tai paikkoihin, sillä mm. Barcelona, Bankok ja Cuba cafe tuli tsekattua. Barcelona oli sympaattinen ja lämminhenkinen tapas-ravintola, johon varmasti eksyn toistekin., jos ei muuta niin tunnelman ja erinomaisen ruoan takia. Bankokin täytetty mustekala vakuutti, tosin en tiedä, kuinka pahasti thaikkuruoassa voi mennä pieleen. Bankokiin varmasti tulen uudestaan joko ruokailemaan tai sitten illemmalla biletyksen merkeissä. Cuba cafen mojitot maistuivat yhäkin hyvältä, mutta alkuillasta oli ihmeen vähän porukkaa. Muistot paikasta oli viime vuodelta, jolloin se oli tupaten täysi. Nyt porukkaa ei paljon ollut, ehkä myöhemmin illalla olisi ollut parempi meno. Mojitot sentään olivat ennallaan.

Seuraava kohde oli illan varsinaisesti floppi, se oli nimittäin menomesta nimeltä Circus, ja edustaa tietyntyyppistä Helsingin yötä. Vasta-avattu baari, joka oli sedu-henkisempi kuin itse sedulat. Naiset olivat pukeutuneet kuin, noh.. miten yleensä seduloihin pukeudutaan. Miehet taas, ... onko suomeen tullut takaisin ysärimuoti? Joka toinen vastakkaisen sukupuolen edustaja vaikutti Ressu-Redford-kopiolta, joka oli varsin hämmentävää ollakseen sattuman oikku. Ei vakuuttanut paikka, vaan suunta oli seuraavaan, jossa lopulta pääsi tanssahdellessa rentoutumaan ja sitä kautta keräämään takaisin sitä tanssahtelu-vajetta, joka Intiassa pääsyi keräymään.

Ei kommentteja: