keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Kuumetta pukkaa

Niinhän se sitten kävi, että kevätsäät osoittautuivat petolliseksi kaveriksi. Tänään flunssaa pukkaa, kurkku on karhea ja nenä valuu. Korvat poksuvat ja kuume kurkistelee nurkan takana. Juuri, kun oli niin paljon suunnitelmia, joudun toteamaan, että unten maat ovat taas seuraava suositeltu matkakohde. Vetämätön olo, josta toivottavasti on parantuminen vain askeleen päässä. Parasta ainakin olisi, sillä vappua olen odottanut jo Intiassa ja olisi niin väärin kohtalolta, jos sen missaisin typerän kevätflunssan vuoksi. Sentään sikainfluenssan mahdollisuuden tästä voi varmaan sulkea pois, en ole hetkeen viettänyt aikaa lentokoneissa tai Meksikossa.

2 kommenttia:

simran kirjoitti...

Paranemisia! Tunnen myötätuntoa, sillä lojuin itse kaksi päivää ihan vetämättömänä sängyn pohjalla ja olin vielä eilisen päivän poissa töistä. Mulle ei edes tule kuumetta ja en ole flunssan takia ollut poissa töistä 10 vuoteen!
Litkin litrakaupalla Kreetalaista vuoristoteetä ja äidin kuusenkerkkäsiirappia ja niiden voimin kykenin tänään töihin.

zitrone kirjoitti...

Kiitos, eilen iltapäivällä pukkasi hieman kuumetta, nukahdin päiväunille ja sitten siitä taas illalla liikkeelle. Kyllä se olo on nyt ok, ainakin eiliseen verrattuna. :D