keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Tukholmalaisia kuulokekauppoja?

Kysymys lukijoille: Tiedättekö ruotsalaisia elektroniikkaketjuja, josta saisi kuulokkeita? Bonarina olisi vielä se, jos sijainti olisi jossain edes semi-lähellä Tukholman satamaa.

Niin. Eteisessä on vielä merkkejä edellisestäkin reissusta, mutta huomenna pitäisi kerätä taas kamppeita kasaan uuteen reissuun. Suunta olisi kohti ruotsinristeilyä ja Tukholmaa. Tukholmassa voisi kai kaupungissa pyrähtääkin, jos sille tuulelle sattuu tulemaan.

Miten tämä sitten liittyy kuulokkeisiin? Omani päättivät päättää päivänsä näiden pakkasten kunniaksi. Jotta tilanne olisi hankalampi, olen perso hieman erikoisemmille kuulokkeille. Siis sellaisille, joissa on "sangat", jotka menevät korvan taakse. Ei siis nappikuulokkeita (ne eivät pysy korvissa), eikä myöskään sellaista, jossa olisi yksi pantamainen rakenne, joka kiertää pään ympäri.

Kyseinen keksintö on todella näppärät pyörällä kulkiessa, laukussa, töissä ja kaikkialla, jossa haluaa kuunnella musiikkia. Muuten elämä olisi tosi hyvää paitsi... kyseisiä kuulokkeita ei saa Suomesta, ainakaan kaupoista. Olen yrittänyt syynätä myös nettikauppoja, mutta vielä ei ole lykästänyt. Viimeksi ostin kuulokkeita Berliinistä, sitä ennen Intiasta ja sitä ennen taas Chicagosta. Nyt pitäisi taas päästä kauas, jos ei muuten niin kuulokkeiden tähden. Vitsi vitsinä, mutta en oikeasti tiedä, miten pystyn jatkamaan onnellista arkeani, jos siinä on kuulokkeiden mentävä aukko.


Ei kommentteja: