tiistai 8. helmikuuta 2011

Rinteitä kohti

Voi viima ja kylmyys. Pureva pakkanen ja jäätyvät varpaat. Ensi viikonlopuksi pitäisi taas pakata kassi täyteen lämmintä. Suomen talvi puree kunnolla, jos ei ole varustautunut ja ensi viikonlopulla on hyvinkin vaarana, ettei ole. Varustautunut siis. Ikävä on tehdä kompromisseja raahaamisen ja riutumisen välillä. Raahamisessakin on rajansa, varsinkin kun tätä nykyä pitää raahata sekä sukset, että monot.

Alpeilla laskettelusta saa haaveilla lähinnä ajan puutten vuoksi, mutta aivan kokonaan ei tarvitse tätä talvea ilman lunta ja rinnettä selvitä. Perjantaina suunta olisi kohti Nilsiää, tarkemmin sanottuna Tahkovuorta. -17 astetta pelottaa, mutta silti rinteiden huuma kutsuu kovana. Toivottavasti into ei laannu edes tosipaikan tullen.

Tänään maailma on täyttynyt lumesta. Sitä tuli varmaan kymmeniä senttejä tänään aamulla, niin paljon joutuu hyppelehtimään tien ja jalkakäytävän välillä. On mahtavaa, että pääsee kunnolla lumen makuun, kun on pari laskettelureissua tiedossa. Toisaalta taas takaraivossa kumpuaa toive keväästä. Kertoisiko joku sisäiselle kellolle, että nyt ollaan aivan väärässä ajassa? Kesätopeissa ja polvipituisissa hameissa tästä bloggaajasta voi pikavauhtia kuoritua yksi tämän talven suurimmista jääpuikoista.


ps. olen hieman säätänyt viime päivät blogin ulkoasua. Jos se näyttää hyvin kummalliselta tämän jälkeen, laita kommenttia, niin yritän korjata asiat lähiaikoina.

Ei kommentteja: