torstai 10. helmikuuta 2011

Rooma?

Kesälle saattaisi olla toinenkin reissu tiedossa. Ennen lähtöä Jenkkeihin saattaisi olla mahdollisuus pelata palloa Rooman auringon alla. Kesäkuun alun Italia ei kuulosta yhtään huonolta tavalta viettää pitkä viikonloppu tutustuen krhmm.... pallon pyörimiseen ja toki turisteiluun. Varsinkaan, kun edellinen kerta Roomassa taisi olla vuonna 2004.

Nyt vaan pitää toivoa, että italialainen järjestelmällisyys toimii edes sillä tasolla, että luvatuista järjestelyistä pidetään kiinni. Lisäksi pallon perässä juokseminen on aivan turhaa, jos joukkuetta ei saada kokoon. Kevät näyttää saadaanko porukkaa innostumaan, kunhan taas suurimmat kinokset ovat sulaneet. Rooma voi silti toimia hyvänä porkkanana myös treenaamiseen, sillä jalkapallomaahan on ikävä lähteä joukkueella, joka on aivan pihalla siitä, että onko pallo pyöriä ja pitäisikö sitä mahdollisesti myös potkia.

2 kommenttia:

Mekuru kirjoitti...

Eka keraa uudistuneilla sivuillasi, ovat hyvän näköiset. Toivottavasti Rooman matkasi toteutuu.

zitrone kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Ainakin meidän porukan osalta näyttää Rooman matka ihan lupaavalta. Tietty on se vaara, että Italian päässä jotain tapahtuu ja reissu siirtyy sellaiseen ajankohtaan, etten pääse mukaan. Sormet ristissä odottelen, mitä on tulossa. Mahtavaahan olisi lähteä! :)