maanantai 24. elokuuta 2009

Virran vietävänä

Kuvat ja tekstit tuntuvat nyt seuraavan pahasti elämän perässä. Reilu viikko sitten sai ihmetellä flow-festivaalin annista oikein olan takaa. Ehkä viimeinen tämän kesän lämmin viikonloppu sai hipsterikansan kokoontumaan Suvilahden voimalaan. Kraftwerkillä oli kunnia aloittaa festivaalit ja siitä seurasikin varsin mainio viikonloppu. Jostain syystä Kraftwerk omassa eleettömyydessään jäi yhäkin vahvinten tämän festivaalin anniksi. Seuraavat artistit jäivät kuitenkin myös mieleen.

Eero Johannes tykitti:

Grace Jones - nainen, joka venyy moneen, vaikka ikää on jo kertynyt. Hattu vaihtui jokaisen biisin välissä ja välillä vaatteetkin:


Hula-hula-vanne on löytänyt oman paikkansa, kieputus jatkui lähes koko biisin ajan.

Lily Allen itki, itki ja itki. No, me emme antaneet turhaan sen häiritä yleistä mielialaa ja bileet jatkuivat myös Lilyn poistumisen jälkeen.


Lily ei tosiaan kuulunut suosikkeihini ennen festaria, joten ei kovastikaan jäänyt harmittamaan tyngäksi jäänyt esitys. Kovasti olisin halunnut nähdä Final Fantasyn, mutta kolmen päivän tykityksen jälkeen ei enää jaksanut riehua sunnuntai-iltana - kun töihinkin oli maanantaina mentävä. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja R&A:ta lukuunottamatta kesän festivaalit alkavat olla ohitse.

Ei kommentteja: