sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Pimeyden keskellä joulua odottaen

Vuoden pimein päivä. Onneksi joulu on tulossa. Joulu on jotenkin niin tunnelmallista aikaa, jolloin kokoonnutaan perheen kesken ja vietetään aikaa yhdessä, varsin kiireettä. Hyvien lahjojen keksiminen on joka vuosi aivan oma haasteensa, mutta silti siinä on sitä jotain taikaa, jonka vuoksi jaksaa yhäkin odottaa joulua. Joka tapauksessa joulu vie kivasti ajatukset pois siitä, että ulkona on niin pimeää ja synkkää.

Keksin lopulta, miten näihin postauksiin saa liitettyä suoraan videoita. Tämän ansiosta pääsen esittelemään ensiksi ihanaa australialaista charmia, joka sopii rauhoittumiseen. Varsinainen laulu löytyy tuotetummaltakin videolta, mutta jotenkin tuo laulamisen aitous kyseisellä videolla on asia, jota en oikein voi vastustaa. Toivottavasti Intiassa törmään Sian levyihin, täältä Suomesta käsin niitä on aika vaikea hankkia, kun tuo etäisyys on niin pitkä. Kyseessä siis Sia ja biisi Breathe me.

Nyt on taas hieman saatu eteenpäin tuota matkahanketta. Sain vietyä viisumihakemuksen Intian suurlähetystöön ja välipäivinä saan hakea sen takaisin. Muistaakseni täti lupasi sen jo täksi viikoksi, mutta luulen, ettei minulla ole joulukiireiden vuoksi aikaa ja mahdollisuutta livahtaa töistä tällä viikolla aikaisin, että kerkeisin hakemaan viisumin. Tehokkaasti näyttävät asiat hoituvan, kävin siellä viime viikolla, eikä suurlähetystössä ollut juurikaan jonoa. Viikko ei myöskään ole mikään aivan paha aika viisumin saamiseen. Kiireisille tiedoksi, että ilmeisesti viisumi on mahdollista saada myös pikana (saman päivän aikana), mutta se maksaa 43 euroa lisää. Omalta osaltani jännitin, että kerkeänkö saada sen kuukaudessa, joten minulla ei ollut hätää normiaikataulujen kanssa. Kunhan vain muistan hakea sen ennen matkaa tai sitä, että tarvitsen passia seuraavan kerran.

Lopuksi voisin vielä juhlistaa tulevaa joulua vielä yhden videon voimin (toimii jonain päivinä, kun taas toisina on aivan liian kaupallinen):
The Water Babies - Under the tree


Ei kommentteja: