sunnuntai 29. elokuuta 2010

Syksyistä

Kyllä, se on taas aistittavissa. Iltojen kirpakka tuulahdus on täällä. Ei sillä että hyppisin puhtaasta onnesta, lämmin sää olisi voinut jatkua vielä vähän pidempään. Illalla pyöräillessä aistii jo, että pyöräilykelpoisten päivien määrä alkaa olla määritettävissä - ne eivät jatku enää loputtomiin ainakaan tämän vuoden osalta. Kolea ilta vaati myös veronsa - eilen vetämätön olo täytti maailman ja sohva ja viltti kutsui houkuttelevasti puoleensa. Tänäänkin olo tuntuu vielä voipuneelta, aivan kuin koko vuoden väsymys olisi kerääntynyt tähän yhteen päivään.

Läppärin päivät tuntuivat myös yhtä lasketuilta kuin kesän viimeiset lämpimät. Tämän johdosta se lähti syyshuoltoon. Yritän vetkutella sen avulla vielä jokusen kuukauden. Välttää kertakäyttökulttuurin muodostumista. Toivottavasti se palaa entistä ehompana ja jotenkin inhimillisen ajan sisään takaisin. Aika näyttää. Siinä välissä voi olla hiljaista tai sitten keksin vaihtoehtoisia tapoja ja paikkoja kirjoitella. Kuvia tuskin on tulossa, ne odottavat kiltisti ulkoisella kovalevyllä läppäriä, jossa on tarpeeksi tehoja käsitellä kuvia. Eiköhän sekin aika vielä tule - tavalla tai toisella.

Nyt suuntana design-messut kaapelilla. Ovat vielä tämän päivän viiteen asti auki. Ehkä sieltä jokin helmi sattuu vastaan - tai sitten ei.

Ei kommentteja: