sunnuntai 22. elokuuta 2010

Menovinkki: Ranskalainen tori Kampissa

Tänään porhalsin tyylikkäästi Kampin keskuksessa, enkä liiemmin katsonut ympärilleni. Kaverit bongasivat minut ja houkuttelivat ranskalaiselle torille. Se siis löytyy Kampista sieltä vanhan bussiaseman paikalta. mbarin ja lasipalatsin kupeesta kokoaa telttakokonaisuus, jossa pääsee ostamaan herkkuja ranskalaiseen tapaan. Ilmeisesti ensi kertaa järjestettävän ranskalaisen torin kojuilla kävi kova tungos ja hyörinä, kun ihmiset hamstrasivat harvinaisia herkkuja. Varsinkin juusto ja makkarakoju minuakin houkutti, mutta... Matka jatkui vielä toisaalle, joten kaikki kylmäsäilytettävät asiat joutui jättämään kojuihin. Ihania kuviakin sain, mutta ne odottavat konetta, joka ei kuolisi yhden muistikortin lukemiseen vaadittujen tehojen vuoksi.

Ei silti hätää: huomenna (maanantai 23.8.) on torin vika päivä. Se on käsittääkseni avoinna 12-18, joten töiden jälkeen ainakin periaatteessa ehtisi mennä hakemaan herkkuja, joiden avulla voi hetken kuvitella olevansa jossain aivan muualla.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ai se on auki vielä tänään!?! Näköjään hieman googlettamalla löytyy tietoakin tästä päivästä.

"Ranskalainen tori jatkuu yleisön pyynnöstä vielä maanantaina 23.8 klo 10-15. Tarjolla mm. tavallisia ja suklaisia croissanteja (pain au chocolat), vaikka patongit myytiinkiin jo loppuun. Maanantaina torin näytteilleasentajista pois jäävät My French corner, Pamplemousse ja Eatbest, jotka jatkavat myyntiä verkossa."

zitrone kirjoitti...

Moi, pahoittelen väärästä eksyneestä ajankohdasta (ei ollut kuuteen asti auki). Itse valitettavasti sen vuoksi missasin illan herkut. :)