lauantai 22. lokakuuta 2011

Valaistu huvipuisto

Viime viikonloppuna lintsi oli peitetty valoihin. Ehkä joku lastenpäivänsäätiöstä oli tajunnut, että pimeänä vuodenaikana kaikki mahdolliset valot pääsevät oikeuksiinsa ja huvipuistosta tulee varsin mielenkiintoinen ympäristö. Vielä, kun joku tajuaisi, että valoihin voisi yhdistää saksalaistyyppisen joulutori-meiningin, niin voisi saada hyvän tekosyyn vierailla puistossa vielä joulun allakin.

Ilma oli oikeastaan raikkaan sopiva. Ihmisiä oli paljon, jopa pieneksi tungokseksi asti. Keskityimme kävelemään ympäriinsä ja ihailemaan ympäristöä.


Topspin ja hetki, jolloin matkustajat saavat jännittää sydämensä kyllyydestä (laite juuri on laskeutumassa hitaasti maan kamaraa kohden niin, että lopussa menee pää ylösalaisin):

Neonvalot katossa:

Taikasirkusta ei tainnut ollakaan, kun itse viimeksi vietin aikaa lintsillä:

Helsinkipyörä näytti valaistuna kauniilta:

Kieppi oli varsinainen kieputin. Ensi kesänä saatan hyvinkin harkita vierailevani laitteessa, vaikka tällä kertaa vuoristorata veikin voiton.



Seuraavakin laite oli minulle uusi tuttavuus. Jäi kuitenkin ensi kesään:

Puissa oli vielä lehtiä:

Karuselli, oioi
Vuoristoradasta ei tullut räpsittyä kuvia, nautin ainoastaan menosta ja kiljumisesta (sillä kyllä, vanhassa puisessa vuoristoradassa on pakko kiljua, se vaan ei muuten tunnu kunnon vuoristorata-ajelulta). Haikein mielin täytyy sanoa, että ehkäpä ensi vuonna kerkeän käymään taas muut laitteetkin läpi. Lisäksi joku voisi vinkata joulutori-idean huvipuistoa ylläpitävälle tasolle, sillä minulla on jo ikävä saksalaista glühwein-meininkiä.

Ei kommentteja: