lauantai 2. lokakuuta 2010

Bad hair day

En kovinkaan helposti ole mainoksen uhri. Toki uusia asioita kokeilen innolla, mutta olen hyvin skeptinen siitä, jos joku tulee minulle väkisin tuputtamaan jotain, mitä en halua. Varsinkin nettikaupoissa harvoin ihan turhuuksia tulee hankittua, vaikka ajoittain onkin vaikea pitää pää kylmänä.

Kesällä silmään pisti suoritusraudat. Oikeastaan suoristusrauta on vähän väärä nimi laitteelle, jolla voi myös kihartaa hiuksia. Olin siinä vaiheessa ajautunut jo epätoivoon nykyisen hiuspehkoni kanssa. Hieman luonnonkihara hiustyyppi tuntuu olevan tuskaisen vaikea. Suoraksi ei meinaa saada melkein mitenkään, mutta luonnonkiharaakaan ei ole tarpeeksi, jotta näyttäisi kivan kiharalta. Olin nähnyt kaverini hiukset laitettavan sillä eräissä polttareissa ja siinä oli jotain, joka jäi mieleen. Suoristusrauta vilahteli myös jossain blogissa ja eräänä myöhäisenä yönä hairahduin tilaamaan ghd-suoristusraudan.

Tilasin varsin kalliihkon raudan periaatteella, että jos nyt jollain kuumalla haluan pilata hiukseni, niin mielellään sellaisella, jossa asiaa olisi edes mietitty. Jos ei hiukset aivan ensi käytön jälkeen menisi lopullisesti pilalle. Tilaus saapui kesäkuussa, mutta muutaman kuukauden ajan se on pyörinyt kaapeissa. Näytti siltä, että tein turhan hankinnan, kunnes äsken olin juuri lähdössä bileisiin ja hiukset näyttivät siltä, että haluaisin kulkea paperipussi päässä. Päätin, ettei ole enää mitään menetettävää ja kokeilin rautaa. Kiharoita en vielä lähtenyt yrittämään, mutta suoristaminen houkutti.

Peilikuva hämmensi. Hiuksista tuli oikeasti kivat. Ero oli pieni, mutta tähän hieman suhruiseen tukkaan kyllästyneenä valtava. Hiukset olivat oikeasti suorat, pitkät ja upean näköiset. Viiden minuutin työllä. Paljon kaivattua kampaamoreissuakaan ei oltu tehty, mutta silti ne näyttivät mahtavilta. Pakko oli mainostamaan blogiin, vaikka bileet onkin jo alkaneet ja matkaan pitäisi lähteä. Olin oikeasti niin aidosti hämmentynyt lopputuloksesta. Toki ei näistä varmasti arkipäivien rutiinia tule, mutta silti on vapauttavaa, jos on kikkavitonen takataskussa satunnaisia bileiltoja pelastamaan. Tykkään!

Ei kommentteja: