tiistai 21. lokakuuta 2008

Musiikkia, ah musiikkia

Pimeyden yllättäessä myös oma musiikkimakuni kokee muodonmuutoksen. Keväisen ja kesäisen keveät soinnut vaihtuvat raskaampaan ja on aika kaivaa musiikkiarkistojen kätköistä muutama helmi. Koska jostain syystä en keksinyt, miten tähän blogiin saisi näppärästi linkattua tavaraa youtubesta, joudutte tyytymään linkkeihin.

Mitä olisikaan syksy ilman Kent:iä? Kent - Columbus. Viime syksynä oltiin katsomassa bändiä ihan livenäkin Helsingin kulttuuritalolla. Lisäksi Tillbaka till Samtiden soi ahkerasti mp3-soittimessa tuolla Japanilassa. Oi niitä aikoja ja hyvää tunnelmaa.

Poets of the Fall jaksaa myöskin aina innoittaa. Poets of the Fall - Ultimate Fling. Jännänä erikoisuutena voisi mainita, että taisin itsekin olla mukana keikalla, jolla tuo video on kuvattu.

Kaverin innoittamana on ollut pakko käydä katsomassa monia keikkoja Kiki Paulta: Kiki Pau: In Your Bedroom Sen verran täytyy tukea Helsingin uskottavinta indie-rock-bändiä, että voisin mainita tässä yhteydessä, että heiltä on tullut uusi levy markkinoille.

Sitten päästään vähän erikoisempiin bändeihin, nämä tarttui tuttavuutena mukaan musiikkipalvelu last.fm:stä: All:My:Faults - Misantrophy. Lisäksi jos haluaa vähän kesäisempiä soundeja ja luopua synkkyydestä, toimii päivän piristyksenä vaikka Etelä-Afrikan soundit: Freshly Ground - Pot Belly ja Parlotones - Colourful. Tykkään myös kovasti Freshly Groundin I'd like-videosta.

Ei kommentteja: