sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Oi, taas musiikkia

Sumu peittää maan ja lumi sulaa. Ei tarvitse paljoa kurkistella ulos, jotta tajuaisi, että kevään kuukausista toinen tuo jo mukanaan lämpöä ja paljasta maata. Samalla itse löydän uusia asioita, josta voi taas inspiroitua.

Poets of the fall on tuntunut olevan pitkästä aikaa hiljaa. Nyt he julkaisivat uutta materiaalia, jopa uuden levyn. Vanhoille faneilleari uutta kappaletta lisätty mukaan. Uusi kappale on kohtuullinen, mutta oikeampi aika sen julkaisemiseen on syksy, kun tekee mieli käpertyä syvälle peittoon ja unohtaa loska, kura ja kylmyys.

Poets of the Fall - Can you hear me


Uudessa levyssä oli varsin vähän annettavaa - samat vanhat biisit on koostettu kokoelmaksi ja pari uutta biisiä on lisätty mukaan. Ei tarpeeksi, jotta ostaisin uutta levyä.

Syksyisemmistä tunnelmista olen taas alkanut kuuntelemaan ranskalaista musiikkia. Siinä on jotain kepeää, jotain aivan ihanaa. Mélanie Pain on tuttu Nouvelle Vaguesta (joka sekin julkaisi uuden albumin) ja Ignore-moi näyttää niin kesäisessä säässä kuvatulta, että ei voi kuin hymyillä:



Julien Doré & Bash feat Mélanie Pain - Helsinki:



Loppuisi jo sumuiset päivät, sulaisi lumi ja pääsisi nauttimaan keväästä täysin rinnoin!

Ei kommentteja: