keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kesäyön äänet

Elokuussa illat pimenevät, tummenevat ja lämpimät yöt kutsuvat viilettämään Helsingin yössä. Valitettavasti samaan aikaan osuu töihinpaluu, joka on ollut kiireinen kämpän sisustamisen, kavereiden näkemisen ja kaiken muun hässäkän merkeissä. Hiljaista on ollut bloginkin puolella, mutten oikeastaan ole jaksanut stressata. Välillä elämä vie ja välillä on aikaa kirjoittaa. Juttuideoita olisi vaikka muille jakaa, kuviakin iso pino, mutta jos ei tietokoneen äärellä jaksa tai ehdi istua muuten kuin töissä, niin eipä sille mitään mahda.

Musiikki on ollut aina lähellä sydäntä. Suvilahdessa on järjestetty useita tapahtumia, joihin olen onnellisena osallistunut ja nauttinut sydämeni kyllyydestä. Yksi näistä toki oli viime viikonlopun flow, josta olen onnekkaasti jo toipunut. Hyviä bändejä tarttui mukaan useita ja niistäkin ajattelin vielä kirjoitella erikseen. Ennen flowta järjestettiin Summer Sound, jossa pääsi nautiskelemaan kesäistä Chicanea ja Above & Beyondia. Toki olihan siellä kunnon festivaalien tapaan myös muitakin esiintyjiä, mutta... nuo kaksi olivat lähinnä se syy, miksi sen piletin ostin.

Kunnon tamppaamista oli taas kerrankin. Korvatulpille tuli käyttöä ja bassot rytisivät kehon läpi. Ehkä liiankin kovalla, mutta tosiaan, ei se niin haitannut, kun korvatulpat oli mukana. Kesäloman lopuksi sain lopulta ostettua uuden kameran ja muutama kuva tuli ikuistettuakin.

Above & Beyond - Good For Me


Kaiuttimet vs. Helsinki: lopputulos taisi olla 0-2 Helsingille

Sydämien tulvaa.


Linnut, oi linnut.


Jotenkin kuvittelin näkeväni tässä niin Nykin valot, mutta voin hyvinkin olla väärässä. Tuli hetkellisesti melkein ikävä.



Huomenna tiedossa on sitten toisenlaista ääntä, kun Art-Goes-Kapakka alkaa. Seitsemältä esiintyy tuomiokirkon portailla suurkuoro, jossa on 85 kuoroa tai lauluryhmittymää. Sen jälkeen kuoroihin voi törmätä illan aikana paikallisissa nautiskelupaikoissa. Tarkemmat kuorojen aikataulut löytyvät mm. täältä. Tuomiokirkon portailla voi myös kuulla erään version sadasta salamasta (aika lähellä tätä, mutta hieman massiivisempi):

Ei kommentteja: