keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Voihan rapu!

Pari projektilaista Intiasta tutustumaan Suomeen ja näytin heille Helsinkiä. Yhtenä kohteena oli SeaLife, koska ajattelin, ettei kuivuuden täyttämässä maassa olisi paljoakaan mahdollisuuksia tutustua isoihin akvaarioihin.

Retki vaikutti onnistuneelta, ainakin tuntuivat naiset tykkäävän. Kuviakin räpsittiin varmaan satoja tutustumiskierroksen aikana. Minäkin räpsin jonkun verran siinä samalla. Tässä parhainta satoa:






Löytyykö Nemo?


Rauhallinen kiito, niin hieno ja ylväs.


Meduusat tähtien yössä (oikeasti taustalla on vain akvaario)


Värien loistoa.


Merihevonen näytti hieman surkealta. Jostain syystä jokaisella yksilöllä roikkui pää.


Nämä olivat todella pieniä kaloja, vähän niinkuin ison kuusen värikkäitä neulasia:


Hait olivat vikkeliä veijareita. Kunnon kuvia oli lähes mahdotonta saada.


Ensin kuvittelin, että akvaariossa oli muovisia tikkareita hauskuuttamassa lapsia. Toisella silmäyksellä totesin, että joka toiseen palloon oli kiinnittynyt alla näkyvä kala. Veikeä näky.


Ravuista oli erikoispaljon näyttelyistä. Näyttelytila oli varsin hämärä ja salamaa kuvissa ei ole käytetty. Näin ollen valtaosa kuvista oli aivan liian pimeitä.


Iso köriläs (onneksi ei ihan heti tule vastaan jokaisella uimarannalla):


Näihin on hyvä lopetella tältä erää. Olen hieman jäljessä postauksissani. Ylihuomenna tähän aikaan olen jo ollut tovin jos toisenkin Roomassa, joten voi olla, että hidas tahti jatkuu siitä huolimatta, että kesällä on paljon nähtävää ja koettavaa. Lukijoillekin toivotan nautinnollisia kesäpäiviä!

Ei kommentteja: